7 найкращих духів Montale всіх часів

Montale входить до найпопулярніших парфумерних брендів 2022 року, і на те є вагомі причини. Незважаючи на те, що він щодо новачок на ринку, його широка лінійка розкішних парфумів та одеколонів має великий попит. Montale Perfumes пропонує широкий вибір ароматів, в основному заснованих на уді, які варіюються від димних та пряних до квіткових та фруктових. Вони є одними із найпопулярніших ароматів.

Найкращі аромати Montale для жінок та чоловіків:

1. Духи Motale Black Aoud вважаються найкращим вдовим ароматом у колекції. На ринку є тисячі нішевих та дизайнерських ароматів Oud, і багато з них містять троянду, оскільки вони доповнюють один одного. Montale Black Aoud - один з найсильніших ароматів Montale і найпопулярніший аромат у всьому світі, оскільки він найбільш реалістичний у східних ароматах уда. Він відкривається дуже яскравою сміливою трояндою, яка контрастує з темним деревним ароматом уда і пачулів.

2. Montale Dark Purple – яскрава, глибока троянда з відтінком карамелі, але не надто солодка. Густий, медовий, деревний аромат чудового агарового дерева (уда) піднімається назустріч троянди. Фруктів було додано рівно стільки, щоб досягти бажаного ефекту «джем-троянди». Це яскравий приклад глибокої, фіолетової, сексуальної троянди і один із найбільш продаваних для чоловіків і жінок зі стійкістю протягом усього дня, він найкраще підходить для вечірнього одягу.

3. Спробуй кави зі своєю трояндою. Montale Intense Café зосереджений навколо кавових зерен, посипаних червоними трояндами. Додайте трохи ванілі, трохи мускусу і посипте зверху амброю та шоколадною стружкою, і у вас вийде ароматна кава латте для вашої шкіри. Підходящий для дня та вечора, Intense Café можна носити чоловікам та жінкам, і він найкраще підходить для прохолодної погоди.

4. Montale Chocolate Greedy - найтемніший шоколадний торт в рідкій формі. Він такий насичений, що ви думаєте, що з'їли його цілком. Montale Chocolate Greedy починається з багатої ванілі та гіркого апельсина, який врівноважує аромат какао з какао, збризканого фруктово-ягідним коктейлем. Чудовий, смачний та чудовий шоколад Montale Greedy теплий, затишний та сподобається жінкам та чоловікам, особливо у прохолодні місяці.

5. Montale Mango Manga – це фруктово-квіткова композиція з нотами манго та стиглого апельсина. Ноти жасмину та іланг-ілангу додають жіночності, але в базі вони перетворюються на дуже монтальські аромати, оскільки фірмовий уд з'являється у фінальному акті.

6. Montale Intense Tiare пробуджує чуттєву спекотність тропічного раю завдяки нотам тіаре з ароматом моної (аромат гарденії) та кокосу, а також нотам вершкового іланг-ілангу, мускусу шкіри та солодкої ванілі. Найкраще підходить для літа та теплої погоди, це ароматний відпочинок незалежно від погоди.

7. Montale Sweet Oriental Dream - це чуттєвий парфум, що викликає запаморочення, що розкривається подібно екзотичної танцівниці, яка дражнить і дражнить своїм п'янким ароматом, повільно розкриваючи свої секрети. Вуалі ванілі та меду поступаються місцем чуттєвим ароматам мускусу та кедра – глибоким, деревним та спокусливим. Медовий трубковий тютюн кружляє навколо солодкого зацукрованого мигдалю, а пишні квіти ваблять.

Більше ароматів Montale можете вибрати на нашому сайті Оbrana.com.ua.