Narciso Rodriguez for Him

Нішева парфумерія

Стать: Чоловічий

Бренд: Narciso Rodriguez

Немає оцінки
Немає оцінки

Дата випуску:   2007 м.
Характер аромату: нішевий
.
Класифікація: фужерні.
Піраміда аромату:  
Початкові ноти: листя фіалки, пачулі.
Переклад: мускус, амбра.
Базові ноти: герань, кумарин.
Зроблено в: Франція

Вишуканий чоловічий парфум Narciso Rodriguez for him був розроблений у 2007 році парфумером Франсісом Куркджаном. Створений він для сучасних, стильних і вимогливих натур, які не знають перешкод, для чоловіків, які прагнуть оригінальності та новизни.

Narciso Rodriguez for him - Бездоганний і гармонійний аромат, що дарує динамічний настрій, життєву силу та енергійність своєму власнику. У парфумерній композиції гармонійно поєднуються терпкі деревні та виразні квіткові відтінки. Композиція побудована навколо найяскравішої ноти мускусу, розташованої у самому серці аромату. Розкривається парфум квітковим букетом, але це поєднання квіткових нот зовсім не нудотно, воно служить для того, щоб якомога яскравіше відтінити основну ноту аромату. Завершується парфум щільним, дещо навіть важкуватим, шлейфом, який огортає свого володаря ароматною хмарою.

Екстравагантний та загадковий Narciso Rodriguez for him представлений в елегантному прямокутному темно-сірому флаконі із строгою кришкою. Такий дизайн, за словами творців, символізує справжню мужність.

 

У нас Ви знайдете лише оригінали ! Ми НЕ пропонуємо копії, підробки та товар "за ліцензією"!!!!
Якість - 100% оригінал !

Залиште відгук про товар